Led zavese

Opis Proizvoda

Svetlost visokog intenziteta, iz više tačaka – Drape Lites® su poznati favoriti za zavese na otvorenom svetlošću, sa mnogo različitih načina korišćenja. Glavni noseći kabl, na koji su pojedinačne svetlosne žice pričvršćene pod uglom od 90 °, je dugačka 2m.
Uz pomoć patentiranog Quick-Fix® sistema, nekoliko glavnih podupirajućih kablova može se povezati jedni sa drugima bez problema – to može biti od 3 do 26 jedinica, prema tačnom odabranom proizvodu. Pojedinačne svetlosne zavese mogu se dobiti u dužinama od 1,5m, 3m i 6m, što opet zavisi od izabranog modela, sijaju od 300-1200 patentiranih LED tačaka svetlosti. LED diode su pričvršćene za sijalice sa razmacima od 15 cm.. Svaki niz se može pojedinačno zameniti.

Efekti

Led zavese su rešenje koje sija, zahvaljujući visokom intenzitetu svetlosti koji se ispušta iz nebrojenih tačaka. Predstavljaju glatki izgled s elegantnim, mirnim i atmosferskim efektom. LED diode su dostupne u različitim bojama. Led zavese® su profesionalni izbor za svetlosne zavese, savršeno su pogodne za sve površine, od malih do velikih. Osim toga, svetlosna zavesa može se pričvršćivati za različite okvire, dok su višestruke žice u kompletu ukrašene prvoklasnom dekoracijom za mesta poput ulaznih vrata i prozora. Korišćenje kablovskih veza za pričvršćivanje pojedinačnih žica na različitim visinama stvara dinamični prikaz.

Galerija

Novi IP67 sistem

Prvi IP67 profesionalni sertifikovan svetlosni sistem na trzistu.

Razvijen i pokrenut od strane MK Illumination grupe.

kompatibilnost

Sa svim QuickFix utičcima, čak i za starije sisteme sa adapterima.

obeleženo bojama

Novi utičci su obeleženi bojama, što ih čini još lakšijima za prepoznavanje u sklopu QuickFix sistema.

IP67 rejting

Znači da je uređaj nepropustan za prašinu kao i za vodu na maksimalnoj dubini od 1m u dužini trajanja od 30 minuta.

Dupli sistem zaptivača

Standardni zaptivač je potpomognut dodatnim zapečaćenim laminiranim zaptivačem.