Led ledenice

Opis proizvoda

Glavni nosač kablova se sastoji od nekoliko segmenata; prema izabranom proizvodu, one su dužine od 1m ili 1,5m. Laka nizovi nejednake dužine prikačeni su pod uglom od 90 °, stvarajući oblik formiranja leda. Pomoću patentiranog Quick-Fix® sistema, više žica može se povezati bez problema – zavisno od tačnog modela može se povezati od 10 do 20 jedinica. Pojedinačne žice sijaju sa izborom od 114, 174 ili 304 patentiranih tačaka LED svetla.

Nizovi svake formacije su dostupne u dužinama 0.5m, 0.9m i 1.5m. Dok pojedinačne žice ne mogu biti zamenjene, segmenti su lako zamenljivi.

Dekorativna resenja

Dopadljivost Ledenica leži u njihovom nepravilnom izgledu, podesajuci na formiranje leda. Efekat je opušten, delikatan, neformalan i ali opet graciozan, čvrsto naglašavajući individualni šarm vaše zgrade. LED diode su dostupne u različitim bojama. Ice Lites® su idealni za zabave i fasadne dekoracije, pogodne za kreiranje motiva u kombinaciji sa drugim proizvodima (npr. Ice Drops ili Snovball) i ukrašavanje čitavih ulica pomoću čeličnih kablova.

Galerija

Novi IP67 sistem

Prvi IP67 profesionalni sertifikovan svetlosni sistem na trzistu.

Razvijen i pokrenut od strane MK Illumination grupe.

kompatibilnost

Sa svim QuickFix utičcima, čak i za starije sisteme sa adapterima.

obeleženo bojama

Novi utičci su obeleženi bojama, što ih čini još lakšijima za prepoznavanje u sklopu QuickFix sistema.

IP67 rejting

Znači da je uređaj nepropustan za prašinu kao i za vodu na maksimalnoj dubini od 1m u dužini trajanja od 30 minuta.

Dupli sistem zaptivača

Standardni zaptivač je potpomognut dodatnim zapečaćenim laminiranim zaptivačem.